HYVÄN MAUN PUOLESTA JO VUODESTA 1956

Olut- ja ruokaravintola Viisi Penniä kuuluu Helsingin perinteisten ravintoloiden eliittiin. Viisi Penniä avasi ovensa Töölön tullin viereen jo vuonna 1956, mikä tekee siitä yhden pisimpään samalla nimellä – ja samassa paikassa – toimineista olutravintoloista koko maassa!

Nykyään Viisi Penniä on yhtenäinen, perinteitä kunnioittava olut- ja ruokaravintola. Yhdessäoloon houkutteleva rento alakerta sekä tyylikäs yläkerta tarjoavat täydelliset puitteet mukavaan seurusteluun, oluiden ja viinien nautiskeluun sekä herkulliseen ruokailuun.

Viidestä Pennistä löytyy kattava juomavalikoima: 20 oluthanan rivistö, aito real ale -hana sekä lähes 160 erilaista pullo-olutta ja siideriä tarjoavat vaihtoehtoja vaativaankin makuun. Ravintolassa on myös monipuolinen valikoima laadukkaita viskejä.

Viiden Pennin keittiön peruspilareina ja inspiraationa toimivat perinteiset raaka-aineet ja suomalaisuus. Lounaalla tarjoillaan herkullinen salaatti- ja keittobuffet, sekä päivittäin vaihtumat lämpimät annokset. Herkullinen à la carte vaihtuu satokausien mukaan, ja henkilökunta kertoo mieluusti annoksille niin olut- kuin viinisuosituksetkin.

Yhteystiedot

Ravintola Viisi Penniä
Mannerheimintie 55
00250 Helsinki

Puh. 09-241 4070
e-mail info@viisipennia.fi