Markkinointipäällikkö Onniravintoloille

Onniravintolat on vuonna 1996 perustettu perheyritys, joka luotsaa jo toisessa polvessa kymmenen ravintolaa käsittävää menestyvää ravintolakokonaisuutta. Ravintoloiden lisäksi konserniin kuuluu myös craft-panimo sekä kaksi Cloud kitchen -konseptilla toimivaa virtuaalista ravintolaa.

Perinteisistä ketjuista poiketen Onniravintoloiden jokaisella ravintolalla on oma brändi sekä liiketoimintaidea. Tarjontaan kuuluu erilaisia ravintoloita perinteisestä lounas- ja ruokaravintolasta erikoisoluisiin erikoistuneisiin pubeihin ja viihtyisiin cocktail-ravintoloihin ja yökerhoihin. Toiminta on keskittynyt pääkaupunkiseudulle.

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ

Haemme nyt joukkoomme projektinhallinnan ja sisällöntuotannon ammattilaista, joka ottaisi haltuunsa koko ketjun markkinoinnin. Tehtävä on haastava, mutta erittäin mielenkiintoinen, sillä pääset kehittämään markkinointia sekä rakentamaan tiimiä ja sen työnjakoa alusta asti itse.

Markkinointipäällikön työajasta noin puolet menee sisällöntuotannollisiin tehtäviin ja puolet muihin markkinointipäällikön tehtäviin. Näitä ovat esimerkiksi tiimiesimiehen tehtävät, työnohjaus, aikataulutus, projektinhallinta- ja koordinointi, budjetointi, tulosten analysointi sekä markkinoinnin suunnittelu ja kehitys. Huomioithan, että tehtävä vaatii tarkkuutta, sillä se sisältää paljon myös detaljitason tekemistä. Tällaisia tehtäviä voivat olla vaikkapa ruokalistojen päivitykset useisiin eri paikkoihin ja useat eri markkinoinnin back office -tehtävät.

Markkinointipäällikön lisäksi uuteen tiimiimme rekrytään
freelance AD/graafikko ja Digital Marketing Specialist/sisällöntuottaja, joiden kanssa tulette yhdessä muodostamaan tehokkaan ja idearikkaan kolmen hengen tiimin. Lisäksenne tiimiin kuuluu yksi osa-aikainen freelance-sisällöntuottaja.

Toivomme

 • 3-5 vuoden kokemusta sisällöntuotannosta eri kanaviin (mm. some, verkkosivut)
 • Halua suunnitella, kehittää ja tuottaa sisältöjä itse
 • Vahvaa kirjoitustaitoa
 • Kokemusta projektinhallinnasta sekä tiimin ohjauksesta ja/tai esimiestehtävistä
 • Kokemusta budjetin hallinnasta ja tulosten analysoinnista
 • Digimarkkinoinnin ymmärrystä (SEO/SEM/SOME)
 • Kokemusta printtituotannosta ja muista perinteisemmistä markkinointikanavista
 • Eduksi katsotaan markkinointikokemus ravintola-alalta, mutta se ei ole edellytys rekrytoinnille

Tarjoamme

 • Vaativan, mutta mielenkiintoisen paikan, jossa sinulla on mahdollista aloittaa puhtaalta pöydältä koko ketjun koronan jälkeinen markkinointi sekä rakentaa oman näköisesi tiimi
 • Mahdollisuutta kehittyä ammattilaisena
 • Mittavat henkilökuntaedut kaikkiin ravintoloihimme
 •  Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden

Kiinnostuitko?

Laita hakemus 6.6.2021 mennessä osoitteeseen dollar.singh@onniravintolat.fi  

Liitä mukaan myös palkkatoiveesi ja arvio siitä, miten pian pystyisit aloittamaan uudessa tehtävässä.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja käymme hakemuksia läpi jo hakuvaiheessa – toimithan siis nopeasti!

Lisätietoja voit kysyä Dollar Singh/CEO
puh: 050 548 7882 26.05.2021, klo 10:00-11:00